CLUB PATÍ VIC
Notícies

Notícies

Social
22/12/2020

Horari Festes de Nadal 2020/2021

Dijous dia 24 de desembre horari especial de 7:00 a 13:00 h.

Divendres dia 25 de desembre TANCAT TOT EL DIA.
Dissabte dia 26 de desembre TANCAT TOT EL DIA.


Dijous dia 31 de desembre horari especial de 7:00 a 13:00 h.

Divendres dia 1 de gener TANCAT TOT EL DIA.

Dimarts dia 5 de gener horari especial de 7:00 a 13:00 h.

Dimecres dia 6 de gener TANCAT TOT EL DIA.    

Veure contingut complet
Primer equip
27/11/2020

COMUNICAT

 

Aquest divendres, dia 27 de Novembre, s’ha detectat un positiu per Coronavirus SARS-CoV-2 al primer equip del Club Patí Vic. Aquest fet ha obligat a suspendre el partit del proper cap de setmana a la pista del C.E. Vendrell, corresponent a la desena jornada de l’OK Lliga masculina. També ha fet suspendre el duel entre el C.H. Caldes Recam-Làser i el C.P. Voltregà Stern Motor, ja que els calderins van ser els nostres últims rivals el passat dimarts dia 25. 

La persona que ha contret la malaltia s’ha trobat malament aquest dijous al matí i s’ha dirigit al CAP per fer-se un test ràpid, que ha confirmat la infecció per COVID-19. Pel fet d’haver jugat dimarts passat contra el C.H. Caldes Recam-Làser, el primer equip no va entrenar dimecres i, per tant, ni els jugadors i cos tècnic van tornar a estar en contacte entre ells, ni amb la persona afectada. 

De moment, tots els jugadors i membres del cos tècnic del primer equip del Club Patí Vic es troben a l’espera del que ens comuniqui Salut Pública i dels resultats de les proves PCR que hauran de passar. 

Des del Club Patí Vic esperem que el primer equip pugui tornar a l’activitat el més aviat possible i amb les màximes garanties. Per això, continuarem prenent les mesures de seguretat pertinents quan puguem tornar als entrenaments, com ho han estat fent durant els últims mesos.

 

 

 

 

 

 

Vic, 27 de novembre de 2020

Veure contingut complet
Social
20/11/2020

Benvolguts socis,

Ahir dijous el Govern de la Generalitat va comunicar que el proper dilluns 23 de novembre, s’inicia l’obertura progressiva de les activitats que pateixen restriccions a Catalunya en 4 trams de desescalada. 

 

En aquest primer tram ja podem obrir el Club amb les següents condicions:

  • Horari del Club: de dilluns a divendres de 7.00 a 21.00, dissabte de 7.00 a 20.00 i diumenge de 8.00 a 20.00.
  • Pistes de pàdel i tennis: funcionaran amb normalitat amb reserva prèvia i sense poder fer ús dels vestuaris.
  • Gimnàs: funcionarà amb un màxim de 6 persones al mateix temps, amb reserva prèvia i sense poder fer ús dels vestuaris.
  • Piscina coberta: funcionarà amb un màxim de 2 persones per carril (total 12 persones al mateix temps), amb reserva prèvia i en aquest cas, sí que es podrà fer ús dels vestuaris.

 

I recordeu:

  • És obligatori identificar-se i registrar-se abans d’accedir al Club.
  • És obligatori haver signat almenys una vegada el document d’autoresponsabilitat i actualitzar-lo si hi ha canvis.
  • És obligatori mantenir la distància de seguretat i portar la mascareta en tot el Club, excepte durant la pràctica esportiva.
  • Cal rentar-nos les mans molt sovint i respectar l’entrada i sortida del Club.

 

 

Us anirem informant de qualsevol novetat que pugui sorgir.

 

Molta sort i ànims per a tothom!

Veure contingut complet
Social
13/11/2020

Us informem que, com ja sabreu, el govern ha prorrogat el tancament de Clubs i instal·lacions esportives per un període de 10 dies més i també ha comunicat que si tot va com es preveu, el dilluns dia 23 de novembre començarà la desescalada i es permetran activitats esportives a l’aire lliure. Així doncs aquest dia preveiem recuperar gran part de l’activitat del Club.

 

 

Us anirem informant de qualsevol novetat que pugui sorgir.

 

Molta sort i ànims per a tothom!

 

Esperem veure’ns ben aviat!

Veure contingut complet
Social
11/11/2020

Amb el lema ‘Som un servei essencial. Som part de la solució’, tot el sector de l’esport català, format per federacions, clubs, empreses, gestors d’instal·lacions, esport universitari i col·legis professionals, sota el lideratge de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ha convocat una concentració pel pròxim dimecres 11 de novembre a les 13.00 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per reivindicar que l’esport és un servei essencial i forma part de la solució per lluitar contra la Covid-19.

Durant la concentració es llegirà un manifest per reivindicar que l’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, així com en la inclusió social i els convocants demanen als assistents que portin material propi de cada esport com ara pilotes, raquetes, estics, patins, ulleres de natació, material d’escalada, etc. i que imprimeixin a casa cartells amb els missatge reivindicatius que trobaran en aquest enllaç: http://ufec.cat/esportserveiessencial

L’aforament d’assistència serà reduït en compliment de les mesures vigents per exercir el dret de manifestació amb un màxim de 1.400 persones. S'haurà d'accedir amb mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic i el terra estarà senyalitzat. Per tal de col·laborar en les tasques d’organització, s’ha habilitat el correu voluntaris@ufec.cat per apuntar-s'hi abans del 8 de novembre.

Que l’esport a Catalunya és segur ho demostren les baixes xifres de contagis (només el 0,28% a tot l’estat) i s’està privant a la població d’accedir a la salut, doncs l’activitat física repercuteix directament en tenir un sistema immunològic més fort davant malalties com la Covid-19.

El sector esportiu, a més, té un pes econòmic en el PIB català del 2,1% i l’impacte de la pandèmia està sent demolidor i ha posat en perill d’extinció a moltes entitats. Per tant el sector defensa que és un error tancar instal·lacions esportives per als entrenaments i aturar les competicions que no siguin d’àmbit estatal, internacional o professional, com així es va decretar en una resolució del Govern de Catalunya que ha estat recorreguda per la via contenciosa-administrativa davant del Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC) demanant la suspensió cautelar de les mesures.

Al marge d’aquesta iniciativa, el sector esportiu català també va fer públic fa uns dies un manifest per demanar que l’esport sigui considerat un servei essencial que ja ha rebut més de 80.000 adhesions de particulars, entitats esportives i empreses. La recollida de signatures encara està oberta en aquest enllaç: http://bit.ly/AdhesioEsportServeiEssencial

Les entitats convocants són la UFEC, les 69 federacions esportives catalanes, l'Adecaf (Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness), Gestiona (Associació Catalana de Gestors Esportius d’Instal·lacions Públiques de Catalunya), l' AECNC (Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya), COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya) i l'ECU (L’Esport Català Universitari). Llegiu aquí el comunicat de les entitats convocants: http://www.ufec.cat/ca/manifestacio-sector-esportiu-servei-essencial-federacions-clubs_n2215.html

Veure contingut complet
Social
29/10/2020

Us informem que, com possiblement ja coneixeu a través dels mitjans de comunicació, el govern ha decretat una sèrie de mesures de confinament social, per tal de minorar el risc de contagi de la       Covid-19, que entraran en vigor demà divendres 30 d'octubre a les 6 del matí.

 

Aquestes mesures inclouen, entre d'altres, l'obligatorietat de tancar les instal·lacions esportives durant un període de 15 dies la qual cosa implica que tots els clubs i instal·lacions han de tancar avui a les 21 hores i no podran tornar a obrir-les fins que finalitzi la vigència d'aquesta resolució.

 

Per tot això el Club romandrà tancat com a mínim fins divendres         13 de novembre.

 

Us informarem de qualsevol novetat que pugui sorgir.

 

Molta sort i ànims per a tothom!

 

Esperem veure’ns ben aviat!

Veure contingut complet
Social
26/10/2020

En cumpliment a la Resolució SLT/2620/2020 de la Generalitat de Catalunya de 25 d’octubre publicada en el DOGC 8254 i que regula les mesures de salut pública de restricció de mobilitat nocturna per la contenció del brot epidemiològic de la pandèmia del COVID-19 a Catalunya, us comuniquem les següents mesures amb aplicación des d’avui 26 d’octubre:

Finalització de l’activitat a les 21h.

Tota l’activitat esportiva del Club finalitzarà a les 21 hores, doncs  l’últim torn de reserva de pistes, clases dirigides, entrenaments, natació, etc. serà a les 20h. Un cop finalitzada l’activitat, us demanem que abandoneu el Club dins la major brevetat possible.

El Club procedirà a l’apagament general de la il·luminació de les seves instal·lacions esportives a les 21h.

No es podrà accedir al Club a partir de les 21h. Per la recollida de menors d’edat de l’últim torn d’Escola, s’haurà de venir una mica abans de l’hora esmentada.

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »