CLUB PATÍ VIC
Notícies

Notícies

Social
11/11/2020

Amb el lema ‘Som un servei essencial. Som part de la solució’, tot el sector de l’esport català, format per federacions, clubs, empreses, gestors d’instal·lacions, esport universitari i col·legis professionals, sota el lideratge de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ha convocat una concentració pel pròxim dimecres 11 de novembre a les 13.00 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per reivindicar que l’esport és un servei essencial i forma part de la solució per lluitar contra la Covid-19.

Durant la concentració es llegirà un manifest per reivindicar que l’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, així com en la inclusió social i els convocants demanen als assistents que portin material propi de cada esport com ara pilotes, raquetes, estics, patins, ulleres de natació, material d’escalada, etc. i que imprimeixin a casa cartells amb els missatge reivindicatius que trobaran en aquest enllaç: http://ufec.cat/esportserveiessencial

L’aforament d’assistència serà reduït en compliment de les mesures vigents per exercir el dret de manifestació amb un màxim de 1.400 persones. S'haurà d'accedir amb mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic i el terra estarà senyalitzat. Per tal de col·laborar en les tasques d’organització, s’ha habilitat el correu voluntaris@ufec.cat per apuntar-s'hi abans del 8 de novembre.

Que l’esport a Catalunya és segur ho demostren les baixes xifres de contagis (només el 0,28% a tot l’estat) i s’està privant a la població d’accedir a la salut, doncs l’activitat física repercuteix directament en tenir un sistema immunològic més fort davant malalties com la Covid-19.

El sector esportiu, a més, té un pes econòmic en el PIB català del 2,1% i l’impacte de la pandèmia està sent demolidor i ha posat en perill d’extinció a moltes entitats. Per tant el sector defensa que és un error tancar instal·lacions esportives per als entrenaments i aturar les competicions que no siguin d’àmbit estatal, internacional o professional, com així es va decretar en una resolució del Govern de Catalunya que ha estat recorreguda per la via contenciosa-administrativa davant del Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC) demanant la suspensió cautelar de les mesures.

Al marge d’aquesta iniciativa, el sector esportiu català també va fer públic fa uns dies un manifest per demanar que l’esport sigui considerat un servei essencial que ja ha rebut més de 80.000 adhesions de particulars, entitats esportives i empreses. La recollida de signatures encara està oberta en aquest enllaç: http://bit.ly/AdhesioEsportServeiEssencial

Les entitats convocants són la UFEC, les 69 federacions esportives catalanes, l'Adecaf (Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness), Gestiona (Associació Catalana de Gestors Esportius d’Instal·lacions Públiques de Catalunya), l' AECNC (Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya), COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya) i l'ECU (L’Esport Català Universitari). Llegiu aquí el comunicat de les entitats convocants: http://www.ufec.cat/ca/manifestacio-sector-esportiu-servei-essencial-federacions-clubs_n2215.html

Veure contingut complet
Social
29/10/2020

Us informem que, com possiblement ja coneixeu a través dels mitjans de comunicació, el govern ha decretat una sèrie de mesures de confinament social, per tal de minorar el risc de contagi de la       Covid-19, que entraran en vigor demà divendres 30 d'octubre a les 6 del matí.

 

Aquestes mesures inclouen, entre d'altres, l'obligatorietat de tancar les instal·lacions esportives durant un període de 15 dies la qual cosa implica que tots els clubs i instal·lacions han de tancar avui a les 21 hores i no podran tornar a obrir-les fins que finalitzi la vigència d'aquesta resolució.

 

Per tot això el Club romandrà tancat com a mínim fins divendres         13 de novembre.

 

Us informarem de qualsevol novetat que pugui sorgir.

 

Molta sort i ànims per a tothom!

 

Esperem veure’ns ben aviat!

Veure contingut complet
Social
26/10/2020

En cumpliment a la Resolució SLT/2620/2020 de la Generalitat de Catalunya de 25 d’octubre publicada en el DOGC 8254 i que regula les mesures de salut pública de restricció de mobilitat nocturna per la contenció del brot epidemiològic de la pandèmia del COVID-19 a Catalunya, us comuniquem les següents mesures amb aplicación des d’avui 26 d’octubre:

Finalització de l’activitat a les 21h.

Tota l’activitat esportiva del Club finalitzarà a les 21 hores, doncs  l’últim torn de reserva de pistes, clases dirigides, entrenaments, natació, etc. serà a les 20h. Un cop finalitzada l’activitat, us demanem que abandoneu el Club dins la major brevetat possible.

El Club procedirà a l’apagament general de la il·luminació de les seves instal·lacions esportives a les 21h.

No es podrà accedir al Club a partir de les 21h. Per la recollida de menors d’edat de l’últim torn d’Escola, s’haurà de venir una mica abans de l’hora esmentada.

Veure contingut complet
Social
05/07/2020

Vermell, verd i negre han estat sempre colors que ens han identificat com a club. Colors que també formen part de l'imaginari de la ciutat que ens estimem. Que la pandèmia no ens privi de gaudir d'una bona diada de festa major amb els nostres. Bona diada de Sant Miquel!
Bona festa major, vigatans i vigatanes! 
#UnaCiutatUnsColors #BonaFestaMajor #5deJuliol
@Aj_Vic @colladelnen @colladelmerma @colladelavella @vigatans1705

Veure contingut complet
Social
18/06/2020

Benvolguts socis/es,

Ens plau informar-vos del proper inici de la temporada d’estiu al Club i dels nous horaris.

 

Horari general del Club

De dilluns a divendres: 08:00 a 23:00

Dissabte, Diumenge i festius: 08:00 a 21:00

 

Obertura piscina exterior: Dilluns 22 de Juny

Horari: 08:00 a 20:00

Horari específic natació: 08:00 a 10:00 i de 19:00 a 20:00

Sense cita prèvia, però s’aconsella trucar abans per confirmar la disponibilitat de l’aforament.

 

Reobertura Gimnàs ( sala maquines i sala annexa): Dilluns 22 de Juny

Horari: 08:00 a 22:00

Cal reservar plaça amb antelació per telèfon.

El/la soci/a dispondrà d’ 1 hora per realitzar l’activitat.

Aforament 6 persones alhora.

Els vestuaris i dutxes romandran tancats.

 

Les condicions anteriors podrien modificar-se un cop instaurada l’anomenada “nova normalitat”. En qualsevol cas, us informarem al respecte.

 

Per més informació: info@clubpativic.cato al 93 889 57 84

 

Gaudiu de l’estiu i del Club!!

 

Adjuntem arxiu pdf amb el protocol estiu 2020

Veure contingut complet
Social
11/06/2020

El passat 27 de maig, vam rebre autorització per part de l'administració concursal per a buidar i netejar la piscina exterior i tallar la gespa per a preparar l'estiu i vam començar les actuacions necessàries per preparar la temporada.

 

Veure contingut complet
Social
28/05/2020
Benvolguts socis/es,

Us recordem que el Club està obert des del dimarts 19-05-20 i dóna servei de Pàdel, Tennis i també la terrassa del bar, seguint la normativade la Fase 1 del desconfinament per Covid-19.

També us recordem que tots els socis que encara no hagueu abonat la quota de soci del segon trimestre, ho podeu fer a través de les següents vies:

-Abonament directe al compte del Club Patí Vic de Caixabank ES12 2100 0007 8902 0152 6342.
-Pagament en efectiu a la Secretaria del Club de dilluns a diumenge de 9.00h a 21.00h.
-Sol·licitant que es giri la quota de la manera habitual a través del telèfon del Club 93 889.57.84 o al correu i.serna@clubpativic.cat.

Esperem la vostra col·laboració per poder mantenir i gaudir dels serveis del Club, en especial el de la piscina exterior quan la normativa ens ho permeti.
 
CLUB PATÍ VIC
Veure contingut complet
Social
18/05/2020

DESCONFINAMENT FASE 1
Les mesures i condicions a seguir seran les següents:

 
-El Club romandrà obert de 9:00 h a 21:00 h., amb accés únic a les pistes de pàdel i tennis. La resta d'instal·lacions romandran tancades sense possibilitat d'accés.
-Només podran accedir al club els usuaris que tinguin reserva prèvia, a través de l'aplicació o el telèfon de recepció del club.
-Caldrà passar per recepció abans d’anar a la pista i entregar el document de Compromís de Responsabilitats degudament signat.
-Els usuaris han d’arribar al club amb mascareta i vestits per la pràctica esportiva i marxar immediatament després del partit sense fer ús dels vestidors i tornant a utilitzar la mascareta. S'hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de jugar, mantenir la distància entre persones de 2 metres i no aglomerar-se a l’entrada o en zones comunes.
-El material (pilotes, raqueta...) no es podrà compartir com tampoc les begudes.
-El club vendrà pilotes de tennis i pàdel.
-En finalitzar el partit cal evitar la salutació física i no romandre al club més temps del necessari.
-Els socis menors de 14 anys només podran jugar amb un adult i no podran fer vida social en cap zona del club.
-Les reserves de pista seran d’una hora de durada. No es podrà romandre més temps a la pista encara que no s’esperi ningú per jugar al darrera
-Només es podran jugar partits individuals de tennis i de pàdel.
-Durant aquest mes de maig els socis no pagaran pista de pàdel i tennis. Els usuaris no socis pagaran 8€/persona.
 
La recepció del Club romandrà oberta en horari habitual de 9:00 h a 21:00 h per l'atenció al soci i per a qualsevol consulta o dubte que pugueu tenir.

Esperem que ben aviat podrem anar normalitzant més la situació i anar sumant activitat al club. Moltes gràcies per la vostra comprensió i ens veiem pel club a partir de dimarts.
 
CLUB PATÍ VIC, 18 de maig de 2020


 

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »