CLUB PATÍ VIC
AVUI DIMARTS EL CP VIC OBRIM LES INSTAL·LACIONS PARCIALMENT
Social
18/05/2020

DESCONFINAMENT FASE 1
Les mesures i condicions a seguir seran les següents:

 
-El Club romandrà obert de 9:00 h a 21:00 h., amb accés únic a les pistes de pàdel i tennis. La resta d'instal·lacions romandran tancades sense possibilitat d'accés.
-Només podran accedir al club els usuaris que tinguin reserva prèvia, a través de l'aplicació o el telèfon de recepció del club.
-Caldrà passar per recepció abans d’anar a la pista i entregar el document de Compromís de Responsabilitats degudament signat.
-Els usuaris han d’arribar al club amb mascareta i vestits per la pràctica esportiva i marxar immediatament després del partit sense fer ús dels vestidors i tornant a utilitzar la mascareta. S'hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de jugar, mantenir la distància entre persones de 2 metres i no aglomerar-se a l’entrada o en zones comunes.
-El material (pilotes, raqueta...) no es podrà compartir com tampoc les begudes.
-El club vendrà pilotes de tennis i pàdel.
-En finalitzar el partit cal evitar la salutació física i no romandre al club més temps del necessari.
-Els socis menors de 14 anys només podran jugar amb un adult i no podran fer vida social en cap zona del club.
-Les reserves de pista seran d’una hora de durada. No es podrà romandre més temps a la pista encara que no s’esperi ningú per jugar al darrera
-Només es podran jugar partits individuals de tennis i de pàdel.
-Durant aquest mes de maig els socis no pagaran pista de pàdel i tennis. Els usuaris no socis pagaran 8€/persona.
 
La recepció del Club romandrà oberta en horari habitual de 9:00 h a 21:00 h per l'atenció al soci i per a qualsevol consulta o dubte que pugueu tenir.

Esperem que ben aviat podrem anar normalitzant més la situació i anar sumant activitat al club. Moltes gràcies per la vostra comprensió i ens veiem pel club a partir de dimarts.
 
CLUB PATÍ VIC, 18 de maig de 2020


 

COMUNICAT (175.583 bytes)
Tríptic FASE 1 (225.755 bytes)
« Tornar